AZ en FC Twente azen op Van Wolfswinkel

Ger
11 februari 2009, 10:38   Bijgewerkt: 11 februari 2009, 11:10

AZ en FC Twente hebben tijdens de winterstop bij Vitesse aangeklopt voor Ricky van Wolfswinkel. Het kwam destijds niet tot een transfer, maar beide clubs willen komende zomer een nieuwe poging wagen.

"Het klopt dat deze twee clubs zich bij ons gemeld hebben", zegt Marc van Hintum, technisch directeur van Vitesse, tegen VI. "Van Wolfswinkel wil graag onder Louis van Gaal trainen, wie wil dat niet? Hij heeft alles aangehoord maar uiteindelijk verkozen om minimaal tot de zomer in Arnhem te blijven."

"Wij willen hem graag houden als boegbeeld voor de club, het is toch een jongen uit de eigen jeugd. Maar het is net als bij iedere andere club. Als er echt grote bedragen op tafel komen dan is er altijd te praten", geeft Van Hintum aan.

Bij AZ is Van Wolfswinkel in beeld om een eventueel vertrek van Mournir El Hamdaoui op te vangen. FC Twente ziet de jongeling graag komen als Marko Arnautovic de club verlaat. Van Wolfswinkel werd eerder al in verband gebracht met Ajax, waar Klaas Jan Huntelaar in de winterstop naar Real Madrid overstapte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen