Bouaouzan opnieuw uit de gratie bij Been

17 februari 2009, 12:36   Bijgewerkt: 17 februari 2009, 14:23

Rachid Bouaouzan is door trainer Mario Been uit de selectie van NEC gezet. "Rachid had weer eens geen zin. Ik heb hem daarom weggestuurd. Ik wil alleen werken met jongens die volledig gemotiveerd zijn", verzucht Been, één dag voor de belangrijke UEFA Cup-wedstrijd tegen Hamburger SV, tegen Omroep Gelderland.

Volgens Been was dinsdag al snel duidelijk dat Bouaouzan gerriteerd was. "Tijdens de wedstrijdbespreking heeft hij niet één seconde naar het bord gekeken. En op de training maakte hij ook een zeer ongemotiveerde indruk. Helaas hebben we weer te maken met een talentvolle speler die zijn eigen ego belangrijker vindt dan het team. Rachid snijdt hiermee zichzelf in de vingers", moppert Been.

Het is al de tweede keer dit seizoen dat Bouaouzan verbannen is naar het tweede elftal. Hetzelfde overkwam hem voorafgaand aan de UEFA Cup-wedstrijd tegen Dinamo Boekarest, enkele maanden geleden. Bouaouzan, die onlangs boos de catacomben in dook na een vroege wissel, is dit seizoen gehuurd van Wigan Athletic.

De nukken van Bouaouzan komen voor Been op een slecht moment. Door blessures van Tim Janssen en Dennis Rommedahl zit NEC voor de wedstrijd tegen Hamburger SV van komende woensdag krap in de aanvallers. Bovendien is aanwinst John Goossens niet speelgerechtigd. Hierdoor kiest Been vermoedelijk voor een systeem met slechts twee spitsen, Jhon van Beukering en Saidi Ntibazonkiza.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen