Feyenoord neemt afscheid van Timmer

Ger
11 februari 2009, 10:25   Bijgewerkt: 11 februari 2009, 13:49

Feyenoord heeft besloten na dit seizoen afscheid te nemen van Henk Timmer. De clubleiding heeft de doelman inmiddels van het nieuws op de hoogte gebracht, zodat hij zich kan oriënteren op een nieuwe werkgever.

In het contract van Timmer (37) staat dat de overeenkomst met nog een jaar zou worden verlengd als hij dit seizoen dertig wedstrijden of meer zou spelen. Dit aantal heeft hij al bijna gehaald. Omdat de nieuwe Feyenoord-coach Mario Been andere ideeën heeft, is de directie een gesprek aangegaan met Timmer en zijn zaakwaarnemer. De partijen zijn het eens geworden om de 'voorzettingsclausule' te laten vallen.

Timmer is bezig aan zijn derde seizoen bij Feyenoord. Eerder stond de sluitpost onder contract bij Ajax, AZ en FC Zwolle. In de winterstop liet hij weten sowieso nog een seizoen aan zijn loopbaan vast te willen plakken. Feyenoord oriënteert zich nog op de invulling van de keeperspositie. Met de momenteel aan Excelsior uitgeleende Erwin Mulder hebben de Kuipbewoners in ieder geval een talentvolle goalie in huis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen