Inter ruim aan kop na zege op AC Milan

15 februari 2009, 22:46   Bijgewerkt: 16 februari 2009, 00:06

Internazionale heeft een belangrijke stap gezet op weg naar het vijfde opeenvolgende landskampioenschap. De stadsderby tegen AC Milan werd zondag met 2-1 gewonnen, waarmee het optimaal profiteerde van het puntverlies dat achtervolger Juventus eerder op de dag leed tegen Sampdoria (1-1).

Adriano en Dejan Stankovic scoorden al voor rust voor Inter. Alexandre Pato maakte de laatste 20 minuten nog spannend, maar een punt zat er niet in. 

David Beckham maakte na een klein uur plaats voor Filippo Inzaghi om Milan nieuwe aanvallende impulsen te geven. Dat plan slaagde. De 2-2 van Inzaghi, een prachtige volley met links, werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Dat was een dubieuze beslissing. Clarence Seedorf speelde de gehele wedstrijd, evenals Ronaldinho. Bij Inter hadden de oud-Ajacieden Cristian Chivu en Zlatan Ibrahimovic een basisplaats. Vooral de Zweed was erg belangrijk. Maxwell, ook al uit Amsterdam gehaald, viel vlak voor tijd. Door dit resultaat is het verschil tussen Inter en AC opgelopen tot elf punten. Juventus, dat tweede staat, heeft negen punten minder dan Inter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen