PSV zoekt 'zonder haast' naar nieuwe coach

14 februari 2009, 13:58   Bijgewerkt: 14 februari 2009, 14:04

PSV laat zich niet opjagen in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. De Eindhovenaren zijn op jacht naar een permanente opvolger van Huub Stevens, maar op korte termijn zal er nog geen beslissing genomen worden.

"In algemene zin geldt dat we nu rustig de tijd nemen. We overhaasten ons helemaal niet en willen de huidige staf zo weinig mogelijk laten opereren in onrustig vaarwater", zegt president-commissaris Frits Schuitema van PSV in het Eindhovens Dagblad. "Iedereen kan en mag lijstjes maken met mensen die eventueel voor PSV geschikt zijn. Wij doen daar niet aan mee. Rust is nu het belangrijkste."

Schuitema benadrukt dat hij dik tevreden is over de manier waarop Dwight Lodeweges de taken van Stevens, voorlopig, overgenomen heeft. "We hebben de laatste drie wedstrijden gewonnen en daarin ook nog eens veertien keer gescoord. Dat is goed voor iedereen rond het team. Het heeft geen zin om nu te speculeren over wat en wie. We hopen dat Dwight zijn werk in rust kan voortzetten", besluit hij.

Naar verluidt is Fred Rutten één van de belangrijkste kandidaten om Stevens op te volgen. Hij heeft echter nog een doorlopend contract bij het Duitse Schalke 04.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen