ADO-coach Wetzel vreest arbitrage tegen Roda JC

20 maart 2009, 19:28   Bijgewerkt: 20 maart 2009, 19:35

ADO Den Haag-coach André Wetzel maakt zich zorgen over de arbitrage van aanstaande zondag in het uitduel bij Roda JC. De oefenmeester vreest dat zijn club benadeeld zal worden ten opzichte van de Limburgers, vanwege de uitspraken van Roda-trainer Harm van Veldhoven, die een complot tegen zijn club vermoedt.

{image[262241][right-half][Van Veldhoven]}"ADO Den Haag mag niet de dupe worden van de uitspraken van de trainer van Roda JC. Ik maak me ernstig zorgen, want met zijn uitspraken zet hij de KNVB onder druk", vreest Wetzel in AD Sportwereld.

Vorige week verloor Roda JC bij FC Groningen (2-0), onder meer door enkele foute beslissingen van de arbitrage. In de ogen van Van Veldhoven doet de KNVB er alles aan om Roda JC uit de Eredivisie te werken. "Ik heb sinds de gesprekken over een fusie het gevoel dat we eruit moeten. Ik zie al weken rare dingen gebeuren," zei Van Veldhoven.

Deze uitspraken baarden Wetzel zorgen. "Ik heb dit twee keer eerder meegemaakt in mijn loopbaan. Was NEC naar de onderste regionen gezakt. De club stond in brand. Als NEC de eerstvolgende wedstrijd niet zou winnen, zou de pleuris uitbreken. Kwamen wij met Willem II aan in Nijmegen. Legde de scheidsrechter na tien minuten de bal op de stip. Voor NEC, ja. Ook Roda JC moet winnen, anders wordt het zo'n beetje oorlog daar. Daarom reken ik op de KNVB."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen