FC Volendam zet Vitesse terug op aarde

8 maart 2009, 16:27   Bijgewerkt: 8 maart 2009, 17:05

Vitesse weet weer wat verliezen is. De Arnhemmers waren al zeven duels op rij ongeslagen, maar zagen die reeks zondag beëindigd worden door hekkensluiter FC Volendam. Aan de Dijk waren de Wijdbroeken door een doelpunt van Jack Tuyp met 1-0 te sterk voor de ploeg van Theo Bos. De nederlaag was extra zuur omdat doelman Piet Velthuizen al snel geblesseerd raakte.

Bij Vitesse moest Piet Velthuizen al na acht minuten per brancard van het veld worden gedragen. Hij liep bij een uittrap een spierblessure op. Hoe ernstig die is, wordt nader onderzocht. Velthuizens vervanger werd derde keus Eloy Room, reserve Ronald Graafland werd vrijdag geopereerd aan zijn knie. Na ruim een half uur was de 20-jarige debutant kansloos bij een zuiver gemikte kopbal van Jack Tuyp, na een goede voorzet van rechtsachter Gerry Koning. De aanval werd opgezet en afgerond door twee van de drie geboren en getogen Volendammers in de basisopstelling.

De bezoekers kwamen twee keer dicht in de buurt van de gelijkmaker. Doelman Jeroen Verhoeven stopte eerst een inzet van Nicky Hofs en was even later ook op zijn hoede bij een schot van Lasse Nilsson. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen