Goal Huntelaar niet genoeg voor Real, Barça loopt uit

7 maart 2009, 22:35   Bijgewerkt: 8 maart 2009, 12:58

Na een gelijkspel en twee nederlagen op rij heeft FC Barcelona zaterdag eindelijk weer eens een zege mogen bijschrijven in de Primera Division. Voor eigen publiek won de ploeg van trainer Pep Guardiola met 2-0 van Athletic de Bilbao. Real Madrid kwam ondanks een goal van Klaas Jan Huntelaar niet verder dan 1-1 tegen Atletico Madrid.

Ook na de tweede treffer was Barcelona heer en meester, maar het wist dit overwicht niet om te zetten in meer doelpunten. Al was topscorer Samuel Eto'o nog wel dichtbij de 3-0, maar zijn inzet spatte uiteen op de lat. Zodoende blijft de spits uit Kameroen steken op 23 doelpunten.

Hoewel er na tien wedstrijden een einde is gekomen aan de zegereeks van Real, zal de club blij zijn met de puntendeling. Vooral op basis van de tweede helft maakten de bezoekers meer aanspraak op de zege, maar het geluk ontbrak bij hen. Zo trof Diego Forlan de paal.

Dit geschiedde toen het al 1-1 stond. Na bijna veertig minuten opende diezelfde Forlan de score na een assist van Sergio Aguero, die desondanks niet goed in de wedstrijd zat. Huntelaar maakte in de 57ste minuut gelijk nadat hij zich vanuit buitenspelpositie op eigen kracht had vrij gemaakt.

Bij Real Madrid had naast Huntelaar ook Arjen Robben een basisplaats. Zes minuten voor tijd loste Rafael van der Vaart Raul af. John Heitinga had weer eens een basisplaats bij Atletico. De oud-Ajacied werd op eigen verzoek na tachtig minuten vervangen door Luis Perea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen