'Interesse PSV in Beerens wordt concreet'

11 maart 2009, 10:04

De kans wordt steeds groter dat Roy Beerens volgend seizoen terugkeert bij PSV. Nadat vorige maand al duidelijk werd dat de aanvaller van SC Heerenveen op het verlanglijstje van de Eindhovense club stond, stelt de ploeg nu 'concrete pogingen in het werk' om Beerens binnen te halen. Dat meldt althans het Eindhovens Dagblad.

Naar verluidt bedraagt de vraagprijs van SC Heerenveen voor Beerens zo'n 8,5 miljoen euro. PSV hoopt daar echter het nodige van af te kunnen knabbelen, omdat de aanvaller in de zomer van 2010 transfervrij zou kunnen vertrekken uit Friesland.

De 21-jarige Beerens is afkomstig uit de jeugdopleiding van PSV. In 2007 liet de club hem, na een periode op huurbasis bij NEC, vertrekken naar Heerenveen. Daar ontwikkelde hij zich tot één van de beste vleugelaanvallers van de Eredivisie. In De Telegraaf liet Beerens vorige maand al weten dat hij open stond voor een terugkeer in Eindhoven. "Dat PSV me in 2007 liet gaan is goed voor me geweest en daar ben ik de club nog steeds dankbaar voor. Net als iedere jonge voetballer wil ik ooit voor een Nederlandse topclub spelen. Voor PSV sta ik natuurlijk altijd open", zei hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen