Otten vreest nog niet voor einde carrière

6 maart 2009, 09:31

Mark Otten is vastbesloten om weer terug te keren op het hoogste niveau. De verdediger van NEC moet wederom een kruisbandoperatie ondergaan, waardoor hij ongeveer negen maanden uit de roulatie is. Ondanks deze domper blijft de verdediger, die de laatste jaren door knieproblemen al amper in actie kwam, positief.

"Ik heb maar één doel: zo snel mogelijk fit worden. De komende weken ga ik praten met verschillende doktoren. Op basis van die gesprekken beslis ik wie me wanneer en waar opereert", zegt hij in Dagblad de Gelderlander

Otten wil zich uitvoerig laten informeren, want hij beseft dat de operatie ditmaal goed móet gaan. "Ik vrees niet voor mijn carrière, maar zoveel speling heb ik niet meer met die knie. Op een gegeven moment houdt het op. Dat heb je met een menselijk lichaam, hè", zegt de 23-jarige verdediger, die in het voorjaar van 2007 ook al eens een nieuwe kruisband kreeg. "Tot nu toe was het één groot rampenplan. Twee jaar ben ik al bezig met die knie. Wat is negen maanden dan helemaal", lacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen