Ribery: "Ik praat niet meer over mijn toekomst!"

14 maart 2009, 13:52   Bijgewerkt: 14 maart 2009, 13:58

Franck Ribery begint de geruchten rondom zijn persoon behoorlijk beu te worden. De speler van Bayern München is momenteel een veelbesproken onderwerp in de mondiale voetballerij. Zo wordt hij nadrukkelijk in verband gebracht met FC Barcelona, Manchester United en Real Madrid. Het trio clubs is bereid ver te gaan om de middenvelder vast te leggen.

De Fransman is echter niet van plan zijn heil buiten München te zoeken. Ribery heeft het naar zijn zin in de Beierse hoofdstad en heeft dan ook de intentie uitgesproken om zijn contract bij de Duitse grootmacht uit te dienen. "Iedereen blijft me maar vragen stellen omtrent mijn toekomst. Ze hebben het alleen maar over het moment waarop ik vertrek", briest Ribery tegen L'Equipe.

"Het is echter zinloos om mij nog te vragen naar mijn toekomst omdat ik het daarover niet meer wil hebben. Ik ben het zat! Blijven of vertrekken? Op deze vraag geef ik voortaan geen antwoord meer. Ik heb het naar mijn zin bij Bayern", besluit de international, die nog tot medio 2011 onder contract staat bij Bayern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen