Roda JC ontkent onvrede over Van Veldhoven

Ger
17 maart 2009, 16:25   Bijgewerkt: 17 maart 2009, 16:48

Roda JC heeft dinsdag met een officieel statement laten weten nog steeds achter Harm van Veldhoven te staan. Voetbal International meldde een dag eerder dat vooral de selectie genoeg zou hebben van de trainer. Volgens het tijdschrift zouden de spelers Van Veldhoven 'slap en tactisch zwak' vinden.

Volgens de Limburgse club is de berichtgeving onjuist. "Er wordt op een uitstekende professionele manier gewerkt, er is een optimale samenwerking en honderd procent concentratie voor de komende wedstrijden. Dit wil vooral ook de spelersgroep zeer benadrukken", aldus de verklaring.

{image[260990][right-half][Hendriks]}Roda JC betreurt daarnaast dat Nol Hendriks de publiciteit heeft opgezocht. De geldschieter wordt naar eigen zeggen te weinig betrokken bij de investeringen in jonge spelers en de huidige opstelling van het eerste elftal.

"Juist in misschien wel het moeilijkste en turbulenste seizoen uit de historie is het zaak en wenselijk dat de gelederen gesloten blijven en de rust zo veel als mogelijk wordt bewaard", laat Roda weten. "Daarom is het teleurstellend te moeten constateren dat de heer Arnold Hendriks zich juist op dit moment heeft geuit in de media. Roda JC heeft hem dit seizoen overal in proberen te betrekken."

Martin van Geel, directeur voetbalzaken van Roda JC, is door VI om een reactie gevraagd op de uitspraken van Hendriks. "Daarna heeft hij mij meteen gebeld. Hij was woedend", legde de Limburgse textielbaron dinsdag uit. "Ik zou me negatief over de trainer hebben uitgelaten. Ik zweer echter dat ik dat niet heb gedaan. Ik was en ben juist nog steeds positief over onze trainer."

Hendriks wilde verder niet reageren. "Ik wacht even het verhaal in VI af. Daarna heb ik misschien nog wel wat te vertellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen