Roda JC sluit komst extra aanvaller uit

13 maart 2009, 11:18   Bijgewerkt: 13 maart 2009, 11:24

Roda JC zit niet ruim in de aanvallers. Door de blessures van Andres Oper, Jamaique Vandamme, Harrie Gommans en Dieter van Tornhout heeft coach Harm van Veldhoven met Anouar Hadouir, Jeanvion Yulu-Matondo en Sekou Cisse maar drie fitte spitsen in zijn selectie. Tot vandaag hebben clubs de kans om transfervrije spelers aan de selectie te voegen, maar Roda maakt daar geen gebruik van.

"We hebben er wel over nagedacht iemand te halen, maar eigenlijk was na een half uurtje al duidelijk dat het onmogelijk zou zijn", zegt Van Veldhoven in De Limburger. De coach weet dat zijn elftal nu aanvallend weinig opties heeft. "We hadden het aanvallend al lastig. Door de blessures heb je nog minder mogelijkheden."

Ondanks de offensieve problemen hoopt Van Veldhoven dat zijn ploeg vanavond, op bezoek bij FC Groningen, een goed resultaat neer kan zetten. "Over het mentale aspect in de laatste drie thuiswedstrijden heb ik niets te klagen, dat was goed. Als we die lijn in Groningen doortrekken, geeft dat vertrouwen", aldus de Belg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen