Rommedahl: "Mijn rendement moet omhoog"

Ger
5 maart 2009, 10:42   Bijgewerkt: 5 maart 2009, 11:15

Dennis Rommedahl ontpopte zich in het bekerduel met SC Heerenveen tot de gevaarlijkste aanvaller van NEC. Ondanks de dreiging van de Deen verloren de Nijmegenaren woensdag de kwartfinale in Friesland met 3-1.

"We hadden hier veel meer uit kunnen halen", beseft Rommedahl, die door blessureleed lang geen wedstrijden speelde. "We waren geruime tijd zelfs de beste ploeg. We moeten onszelf verwijten dat we niet meer kansen hebben afgemaakt. Na de 1-0 voorsprong scoort Heerenveen bovendien direct vanaf de aftrap de gelijkmaker. Het leek wel alsof we niet goed bij de les waren. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren."

Ondanks de uitschakeling blikt Rommedahl tevreden vooruit. "Met ons spel was verder weinig mis. Als we zo blijven voetballen, komt het wel goed. Bovendien is het bereiken van de kwartfinale van de KNVB Beker al heel mooi voor een club als NEC. Daarnaast hebben we dit seizoen natuurlijk ook in de UEFA Cup ons visitekaartje afgegeven. De komende maanden gaan we voor een goede eindklassering in de Eredivisie."

Door: Ger Hensen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen