Van den Bergh optimistisch na gesprek met Wetzel

27 maart 2009, 00:01   Bijgewerkt: 26 maart 2009, 23:08

Ricky van den Bergh heeft goede hoop dat hij vanaf komend seizoen voor ADO Den Haag speelt. De aanvallende middenvelder had donderdag een gesprek met ADO-coach André Wetzel en hield daar een heel positief gevoel aan over.

"André Wetzel liet doorschemeren mij wel te willen hebben. Het is bekend dat ik ook wil dus het begin is er. Maar er moeten wel wat puntjes op de i worden gezet. Ik denk wel dat dit dé kans is. Ik ben transfervrij, wat gunstig is voor ADO Den Haag. Ik wil, ADO wil, als de deur nu op een kier staat, gaan we 'm met z'n allen opendoen", zegt Van den Bergh, wiens contract bij Heracles Almelo afloopt, in AD Sportwereld.

Coach Wetzel loopt een stuk minder hard van stapel. "De doelstelling was om elkaar te leren kennen. Dat is gebeurd. Over of Ricky naar ADO Den Haag zou komen, is niet gesproken. Daar zijn we niet aan toe gekomen. Als dat aan de orde komt, zal ik dat eerst met hem bespreken", aldus de Haagse oefenmeester, die liet weten dat hij op korte termijn nogmaals met Van den Bergh rond de tafel gaat zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen