Van den Bergh staat open voor rentree bij Sparta

18 maart 2009, 00:00

Ricky van den Bergh staat niet onwelwillend tegenover een terugkeer bij Sparta Rotterdam, de club waar hij van 2003 tot 2006 ook al speelde. "Daar valt altijd over te praten", zei de aanvaller tegen AD Sportwereld.

"Ik weet dat de supporters mij verwijten dat ik enthousiast juich als ik tegen Sparta scoor. En dat ik een keer in het uitvak tussen de fans van ADO heb gezeten. Maar ze zijn vast ook de mooie jaren niet vergeten. Sparta is een mooie club, maar ik heb nog niks gehoord", zei de speler van Heracles Almelo, die ook een overgang naar ADO Den Haag niet uitsluit.

Van den Bergh heeft een aflopend contract bij Heracles, maar heeft nog geen nieuwe aanbieding van de Overijsselse club op zak. "Vreemd? Ja, ik heb zes keer gescoord. Daarnaast raakte ik acht keer de paal en de lat. Tot op heden is er volgens mij alleen met spelers van Jong Heracles gesproken. Misschien ben ik als laatste aan de beurt."

Zaterdag keert Van den Bergh, die tevens toegaf geen trek te hebben in een buitenlands avontuur, al voor even terug op Het Kasteel. De Heraclied speelt dan met zijn club een zespuntenduel tegen Sparta Rotterdam. Van den Bergh zit vanwege een schorsing echter op de tribune.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen