Vorm mogelijk niet inzetbaar voor Oranje

Koen Freriks
22 maart 2009, 16:54   Bijgewerkt: 22 maart 2009, 17:36

Michel Vorm is volgende week mogelijk niet inzetbaar voor het Nederlands elftal. De doelman van FC Utrecht liet zich zondag tegen FC Volendam (0-0) in de rust vervangen. Vorm kreeg weer last van zijn knie, waar hij de laatste tijd vaker over klaagt. Reservedoelman Wesley de Ruiter verving de eenvoudig international. 

"De pijn werd alsmaar erger", zei Vorm na afloop. "Het was niet verstandig om door te spelen." Vorm heeft sinds een week of twee last van zijn knie. "De kniepees onder de knieschijf is gerriteerd", zegt hij. "Ik voel steeds steken, vooral bij het schieten van de bal."

De keeper voert zondag nog overleg met de medische staf van Utrecht. "Ik hoop dat het meevalt", aldus Vorm. "Maar zoals het er nu naar uit ziet, is de kans klein dat ik me dinsdag bij het Nederlands elftal meld. "Ze hebben weinig aan me als ik maar voor 80 procent fit ben, hoe jammer ik dat ook zou vinden."

Naast Vorm selecteerde bondscoach Bert van Marwijk Ajacied Maarten Stekelenburg en Henk Timmer van Feyenoord. Nederland speelt op 28 maart tegen Schotland en op 1 april tegen Macedonië. Beide zijn duels in de WK-kwalificatiereeks.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen