Arbitragezaak De Graafschap tegen Van Stee

4 april 2009, 18:46

De soap omtrent het geharrewar tussen De Graafschap en Henk van Stee krijgt een nieuwe episode. Zaterdag maakte de club uit Doetinchem bekend dat ze Van Stee, die eind februari op non-actief werd gesteld door de Superboeren, voor de arbitragecommissie van de KNVB daagt. Volgens de club stemt haar voormalige coach met geen enkel voorstel in om zijn tot medio 2010 lopende contract af te kopen.

Van Stee maakte direct na de scheiding tussen hem en De Graafschap, op 25 februari, wereldkundig dat zijn oud-werkgever aan alle financiële verplichtingen moet voldoen. Na vijf weken onderhandelen is een akkoord tussen beide partijen nog altijd niet in zicht. "Omdat Van Stee geen concessies wil doen", zegt commercieel directeur Henk Bloemers van De Graafschap in De Gelderlander.

"Hij reageert negatief op al onze voorstellen, die wij zelf meer dan acceptabel vinden. Het duurt ons te lang en daarom hebben wij bij de KNVB een arbitragezaak aangevraagd. De kans bestaat dat we voor de arbitrage alsnog tot een akkoord komen."

Van Stee ziet de arbitragezaak met vertrouwen tegemoet. "Ik zie de arbitrage met vertrouwen tegemoet, want ik sta honderd procent in m'n recht. De voorstellen, daar kan ik niks mee. In feite zeggen ze dat ik blij mag zijn dat ik nog iets meekrijg. Het heeft voor mij geen zin daar op te reageren. Ik wil gewoon dat waar ik recht op heb. Tijdens de arbitrage zal duidelijk worden hoe het werkelijk zit. Dan komt alles op tafel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen