Biseswar kiest voor langer verblijf bij Feyenoord

3 april 2009, 12:14   Bijgewerkt: 3 april 2009, 13:00

Diego Biseswar blijft Feyenoorder. De aanvaller heeft besloten om, ondanks de interesse van een handvol binnen- en buitenlandse clubs, een nieuw contract te tekenen in Rotterdam-Zuid. "Ik ben nog niet klaar bij Feyenoord", zegt Biseswar, die nu tot medio 2012 aan de club verbonden is, op de website van de Rotterdamse club.

De 21-jarige Biseswar leek afgelopen zomer nog op een dood spoor te zitten bij Feyenoord, maar kreeg onder de toenmalige trainer Gertjan Verbeek een nieuwe kans bij de Rotterdamse club. Deze greep de jonge aanvaller met beide handen aan, waarmee hij de interesse wekte van onder meer PSV, Benfica en FC Twente.

"Ik heb steeds gezegd dat mijn gevoel goed moest zijn. Ik wilde een afgewogen beslissing maken en heb daar de tijd voor genomen. Mijn keuze is op Feyenoord gevallen, omdat ik daar naar aanleiding van alle gesprekken het beste gevoel bij had. Ik ben hier gewoon nog niet klaar. Ik ben nog niet uitgeleerd en ik heb de supporters nog lang niet alles laten zien wat ik kan. Daarom ben ik hartstikke blij dat ik mijn contract nu ga verlengen", verklaart Biseswar zijn beslissing om te blijven.

De Rotterdamse clubleiding is vanzelfsprekend blij dat Biseswar, die dit seizoen zeven keer scoorde, voor de club behouden blijft. "Diego is iemand voor wie de mensen naar het stadion komen. Een uitstekende zaak dus dat we hem hebben kunnen behouden, terwijl ook andere clubs, en niet de minste begrijpen we, hem graag hadden zien komen. Diego is exemplarisch voor de nieuwe koers die we varen, waarbij de nadruk ligt op zelf opgeleide spelers", zegt algemeen directeur Eric Gudde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen