Stevens: "Red Bull Salzburg brandt van de ambities"

22 april 2009, 09:45

Amper drie maanden na zijn vertrek bij PSV, heeft Huub Stevens een nieuwe baan gevonden. De Limburger treedt komende zomer in dienst bij Red Bull Salzburg, waar hij de opvolger wordt van Co Adriaanse. Een logische keuze, vindt Stevens. 

"Na het vertrek bij PSV heb ik alles eens rustig op een rijtje gezet. Daarna heb ik gezocht naar een nieuwe job die zowel ikzelf als mijn familie zag zitten. Dit is precies wat we voor ogen hadden. De sfeer en gemoedelijkheid die we hier proeven, bevalt heel goed", zegt de licht ontvlambare oefenmeester in de GPD-bladen.

Red Bull Salzburg is internationaal gezien niet bepaald een topclub, maar Stevens is onder de indruk van de plannen van eigenaar Dietrich Mateschitz. "Die man is een visionair. Met Red Bull timmert hij aan de weg op meerdere gebieden. Deze club brandt van de ambities. Volgend seizoen wacht de Champions League en we gaan opnieuw voor het kampioenschap", aldus Stevens, die niet meer wilde terugblikken op zijn turbulente periode bij PSV. "Ik heb bij PSV het nodige geleerd. Verder wil ik er niet meer op terugkijken. Vandaag en morgen, dat telt nu voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen