Terry adviseert: "Chelsea moet Hiddink behouden"

Koen Freriks
12 april 2009, 09:52   Bijgewerkt: 12 april 2009, 16:38

Als John Terry in de schoenen van voorzitter Roman Abramovich zou staan, zou hij er alles aan doen om Guus Hiddink de vaste hoofdtrainer te maken van Chelsea. Dat zegt de aanvoerder van de Londense club zondag in The Observer

"Hiddink heeft een goede relatie met Roman Abramovich. We presteren uitstekend en ik weet zeker dat de onderhandelingen al lopen. Als we zo doorgaan is er maar één optie", start Terry zijn betoog om Hiddink ook voor volgend seizoen te behouden. "Hij doet het geweldig. Hij zit ons elke dag op training achter de broek en laat niemand met wat dan ook wegkomen."

Volgens wat Engelse kranten wil een aantal Chelsea-spelers José Mourinho terug. Terry ziet daar niets in. "Kijk, José is een geweldige trainer en heeft het hier goed gedaan. Maar het is nu de beurt aan iemand anders. Mourinho is van wereldklasse, veel spelers hebben nog contact met hem. Maar Chelsea heeft nu stabiliteit nodig. Hiddink doet het geweldig en laat ons vrij spelen. Al blijft het natuurlijk wel de beslissing van de clubleiding", besluit de potige voorstopper.

Hiddink is tot het eind van dit seizoen interim-manager van Chelsea. In principe richt de Achterhoeker zich daarna weer alleen op zijn Russische bondscoachschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen