Van Gaal wil niet uitweiden over gesprek met KBVB

24 april 2009, 15:21   Bijgewerkt: 24 april 2009, 15:30

Louis van Gaal wil niet veel kwijt over het gesprek dat hij deze week had met een zware delegatie van de Belgische voetbalbond (KBVB). Een driekoppig gezelschap, met onder meer bondspreses François de Keersmaecker, kwam dinsdag op de koffie bij Van Gaal om met hem te praten over een baan als bondscoach.

"Ik ga er niet over uitweiden. Dat hebben de bond en ik afgesproken, hoewel het toch weer is uitgelekt", reageert Van Gaal op de AZ-site op de interesse uit België, dat sinds enkele weken zonder bondscoach zit. "Ik kan er toch niks aan doen dat ze mij opzoeken? Zodoende praat ik wel vaker met clubs. Tegen die mensen van België heb ik gezegd wat ik zou willen én kunnen betekenen. Nu is het niet meer aan mij. Maar voor de duidelijkheid: ik heb hier een contract tot 2010. AZ heeft ook wat te zeggen."

Van Gaal heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag nog eens als bondscoach aan een EK of WK wil deelnemen. In het verleden was hij al eens trainer van Oranje, maar hij slaagde er niet in de ploeg naar het WK 2002 te leiden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen