'AZ wil snel duidelijkheid van flirtende Van Gaal'

4 mei 2009, 09:09   Bijgewerkt: 4 mei 2009, 09:16

AZ wil binnen tien dagen van Louis van Gaal vernemen of hij ook volgend seizoen hoofdcoach is in Alkmaar. Dat meldt AD Sportwereld. Van Gaal heeft nog een contract tot medio 2010 bij AZ, maar kan ook aan de bak bij Bayern München, de Engelse middenmoter Sunderland en de Belgische voetbalbond.

Bayern München bevestigde dit weekend dat Van Gaal één van de belangrijkste kandidaten is om Jürgen Klinsmann op te volgen als hoofdcoach. Zelf heeft de trainer er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag nog eens bij de Duitse topclub aan de slag zou gaan. Daarnaast hij heeft ook de ambitie om ooit nog eens bondscoach te worden en een EK of WK mee te maken, iets dat met België wellicht zou kunnen.

Mocht Van Gaal inderdaad vertrekken uit het DSB Stadion, dan lijkt Co Adriaanse zijn logische opvolger. De Amsterdammer is direct beschikbaar, omdat zijn aflopende contract bij Red Bull Salzburg niet verlengd wordt. Hij was eerder tussen 2002 en 2005 coach van AZ en leidde de ploeg naar de halve finale van de UEFA Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen