Bak Nielsen: "Niet goed genoeg voor vierde plaats"

4 mei 2009, 09:18   Bijgewerkt: 4 mei 2009, 09:23

SC Heerenveen-verdediger Kristian Bak Nielsen was opvallend kritisch over het optreden van zijn ploeg tegen ADO Den Haag. "Als je thuis niet weet te winnen van ADO Den Haag, ben je niet goed genoeg voor de vierde plaats", zegt de Scandinaviër na het moeizame 2-2 gelijkspel op de officiële website van zijn club.

"We hadden er vier moeten maken en geen één tegen", vindt Bak Nielsen, die in de rust echter tegen een 0-2 achterstand aankeek. "Dit mag niet gebeuren. Ik moet eerst de beelden terug zien, maar zo mag je de doelpunten niet weggegeven."

"Ik denk dat vandaag de spelers al met hun hoofd bij de bekerfinale zaten", vervolgt de 26-jarige centrale verdediger zijn klaagzang. "Dat we tegen kleine clubs zo veel punten verspelen, kan ik met mijn hoofd niet bij. Zo lang ik bij SC Heerenveen speel, is dat al het geval. Tegen de teams uit de top spelen we goed, maar juist tegen de ondersten hebbeen we het moeilijk. Waarom, ik weet het niet, misschien missen we de routine om dit soort wedstrijden tot een goed einde te brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen