Europa ver weg voor HSV, weet ook Mathijsen

17 mei 2009, 11:41   Bijgewerkt: 17 mei 2009, 11:50

Het seizoen van Hamburger SV dreigt te eindigen in een enorme deceptie. Niet zo lang geleden was de ploeg van coach Martin Jol nog in de race om de landstitel, de DFB Pokal en de UEFA Cup, maar inmiddels zijn alle prijzen uit het zicht. Zelfs deelname aan de Europa League staat sinds dit weekend zwaar op de tocht.

Hamburger SV verloor zaterdag thuis met 0-1 van promovendus 1.FC Köln en zakte hierdoor naar de zesde plaats. En omdat de bekerfinale gaat tussen twee teams van buiten de top-zes, Werder Bremen en Bayer Leverkusen, is de zesde plek dit seizoen niet voldoende voor Europees voetbal. "We moeten nu volgende week zelf winnen van Eintracht Frankfurt en hopen op een uitglijder van Borussia Dortmund", weet verdediger Joris Mathijsen. Dortmund, dat vijfde staat, speelt op de laatste speeldag een uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach, dat tegen degradatie vecht.

Over het spel van zijn elftal tegen 1.FC Köln had Mathijsen geen goed woord over. "Het was helemaal niets. Ik ben sprakeloos, het spijt me ontzettend voor onze fans. Zoiets mag niet gebeuren", zegt de international op de website van zijn club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen