Maaskant: "Als we play-offs halen, doen we het goed"

8 mei 2009, 17:55

NAC Breda leek wekenlang voor 99 procent zeker van deelname aan de play-offs, maar ook de Brabanders moeten op de slotdag van de competitie nog vol aan bak om een plekje bij de eerste negen veilig te stellen. De ploeg staat nu achtste, twee punten voor FC Utrecht en Vitesse. En gezien het slechte doelsaldo, moet NAC dus winnen bij FC Groningen om niet afhankelijk te zijn van anderen.

"We zullen dus nog even moeten gas geven. Er zijn verschillende scenario's denkbaar en daar houden we rekening mee. Indien nodig zullen we daar nog tijdens de wedstrijd op anticiperen", zegt coach Robert Maaskant op de website van NAC.

Volgens Maaskant heeft zijn team, op basis van het hele seizoen, recht op een deelnamebewijs voor de play-offs. "Het zou geen recht doen aan ons seizoen, mochten we het niet halen. Over het algemeen mogen we tevreden terugkijken op dit seizoen, vind ik. Als je als NAC tussen de plaatsen vijf en acht eindigt, heb je het goed gedaan. Helemaal nu, met de druk van de uitstekende prestatie van vorig jaar."

NAC mist zondag de geschorste clubtopscorer Matthew Amoah en de geblesseerden Van Fessem, Kramer, Tamerus, Elshot, De Graaf en Oomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen