Scheringa: "Van Gaal naar Bayern? Onbespreekbaar!"

4 mei 2009, 12:29   Bijgewerkt: 4 mei 2009, 12:37

AZ-voorzitter Dirk Scheringa laat zijn spierballen zien. Zijn trainer Louis van Gaal staat in de belangstelling van Bayern München en flirt opzichtig met de Duitse topclub, maar volgens Scheringa kan hij een dergelijke overstap vergeten. "De spelers en wij willen de Champions League in met Louis van Gaal, een transfer naar Bayern is onbespreekbaar", aldus de Alkmaarse preses tegen Sportweek.

"Louis heeft een doorlopend contract tot 2010 en daar houden we hem aan", zegt Scheringa, die vorige week nog hossend met Van Gaal door Alkmaar ging. "Een constructie waarin hij naast AZ een land coacht, zoals België, is bespreekbaar voor ons, een vertrek naar een andere club is dat niet. Ik ben er ook niet bang voor, omdat Van Gaal een principiële man is die altijd zijn contracten nakomt en uitdient."

Scheringa zelf heeft, in tegenstelling tot Van Gaal, ook nog niets gehoord uit München. "Wij zijn niet benaderd door Bayern München en ook Louis heeft niet aangegeven onder z'n contract uit te willen. Maar als hij met dat verzoek komt, willigen we het niet in. De spelers en wij willen de Champions League in met Louis van Gaal, een transfer naar Bayern is onbespreekbaar", is de duidelijke taal van de voorzitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen