Tevez: "Ik ga weg bij Manchester United"

Koen Freriks
10 mei 2009, 09:51   Bijgewerkt: 10 mei 2009, 12:44

Manchester United ziet Carlos Tevez na de zomer niet meer terug. De Argentijnse spits heeft geen aanbieding gekregen van zijn huidige club en kijkt daarom uit naar een nieuwe werkgever in Engeland. "Ik vind het erg jammer, maar ik denk dat ik afscheid moet nemen", aldus Tevez.

Tevez is bezig aan zijn tweede jaar op huurbasis op Old Trafford. Lange tijd leek het erop dat United de aanvaller definitief over zou nemen, maar dat verhaal lijkt nu van de baan. "Ik denk niet dat ik volgend seizoen bij Manchester United zal spelen. Ik heb er alles aan gedaan om te blijven, maar ik heb geen aanbieding ontvangen. Ik zal dus maar op zoek moeten gaan naar een nieuwe club", vertelt Tevez in de News of the World.

De kans dat de 'terriër' in Engeland blijft, is groot. "Ik wil in Engeland blijven spelen, want de Premier League is de beste competitie ter wereld. Bovendien pas het perfect bij mijn manier van spelen."

Belangstelling is er genoeg, volgens de krant. Manchester City zou de beste papieren hebben, maar ook Liverpool, Arsenal, Chelsea, Everton en Aston Villa hebben naar verluidt interesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen