Van Damme: "Zelfs mijn oma had penalty Ruiz gestopt"

18 mei 2009, 11:28   Bijgewerkt: 18 mei 2009, 11:36

Bryan Ruiz kan voorlopig even beter niet in Brussel komen. De aanvaller van AA Gent had Anderlecht dit weekend de landstitel kunnen bezorgen, maar miste in de slotfase van de wedstrijd tegen Standard Luik een strafschop. Hierdoor won Standard met 1-0 en eindigde het in de competitie op gelijke hoogte met Anderlecht.

Bij Anderlecht is men niet overtuigd van de integriteit van Ruiz, die in de belangstelling zou staan van Standard. "Ik heb de beelden nog niet gezien, maar naar het schijnt was het een heel zwakke trap", zegt Anderlecht-verdediger Jelle van Damme tegen Sporza over de gemiste strafschop van Ruiz. "Zelfs mijn oma had die bal kunnen pakken. Wat ik insinueer? Dat mijn oma een goede keeper is, hè."

"Als Ruiz naar Standard gaat, dan ga ik hem opzoeken. Dat zweer ik", besluit hij.

Ruiz is zich van geen kwaad bewust. "Ik koos voor een harde bal in het midden van het doel. Het mocht niet zijn. De reacties van mijn ploegmaats en fans waren een troost. Ze zeiden: ook al heb ik een penalty gemist, dankzij mij halen ze toch Europees voetbal. Mijn toekomst? Misschien kom ik nu wel in beeld bij Standard", grapt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen