VVV onderuit in Apeldoorn, Go Ahead nadert MVV

1 mei 2009, 22:01   Bijgewerkt: 1 mei 2009, 22:14

VVV Venlo is vrijdag tegen de achtste nederlaag van het seizoen aangelopen. Op bezoek bij AGOVV Apeldoorn gingen de Limburgers, die vorige week de titel in de Jupiler League pakten, met 2-1 onderuit. Voorafgaand aan het duel werd één minuut stilte gehouden, ter nagedachtenis aan de slachtoffers van het incident tijdens de viering van Koninginnedag, waar een auto inreed op een menigte.

Jeremy Bokili zette de thuisclub al snel op voorsprong. Een doelpunt van Marnix Kolder tien minuten voor tijd leek voor VVV voldoende voor een punt, maar in de slotfase greep AGOVV alsnog de volle winst. Julius Wille was de matchwinner.

RKC Waalwijk, de nummer twee van de ranglijst, won wel. De Brabanders waren in eigen stadion met 3-1 te sterk voor provinciegenoot RBC Roosendaal. Ruud Berger scoorde twee keer voor RKC, Charlison Benschop tekende voor de derde goal.

In de subtop verloor MVV verrassend met 3-2 van Fortuna Sittard, waardoor de ploeg uit Maastricht nog alle zeilen bij moet zetten om de play-offs te halen. MVV staat nu zesde, wat precies genoeg zou zijn, maar de voorsprong op nummer zeven Go Ahead Eagles is geslonken tot slechts één punt. De Eagles wonnen met 1-0 van TOP Oss. Volgende week, op de laatste speeldag van de Jupiler League, speelt MVV in eigen stadion tegen AGOVV terwijl Go Ahead op bezoek moet bij FC Dordrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen