AGOVV claimt mondeling akkoord met Terol

27 juni 2009, 10:24   Bijgewerkt: 27 juni 2009, 10:33

De Graafschap presenteerde deze week Joost Terol als nieuwe doelman. Maar naast de Superboeren claimt ook AGOVV een, mondelinge, overeenkomst te hebben met de doelman. En de Apeldoornse club wil de keeper daar aan houden.

Terol speelde sinds februari op amateurbasis voor AGOVV. Beide partijen bereikten, volgens de club, daarna mondeling een akkoord over een contract, dat deze zomer in zou gaan. "Via zijn makelaar heeft Joost laten weten zich niks van die afspraak te herinneren. Als hij er onderuit wil, moet hij maar naar de arbitragecommissie gaan. Wij gaan er vanuit dat hij bij ons blijft, we houden hem aan zijn contract", zegt bestuurslid technische zaken Dolf Wille in Dagblad de Gelderlander

De doelman zelf ontkent de overeenkomst. "Ten eerste heb ik bij AGOVV nooit een contract gehad. Ik heb er drie maanden op amateurbasis gespeeld. Aan het eind van afgelopen seizoen heb ik een gesprek gehad met John van den Brom en Peter van Vossen. Daarin gaven zij aan dat ze tevreden over me waren en bezig waren om een sponsor te vinden om mij te betalen. Dat vond ik een hele eer, maar sindsdien heb ik niet begrepen dat die sponsor er is. John zei zelf ook dat ie er gek van werd dat het zo lang duurde. Dus hoe kan er sprake zijn van een mondelinge overeenkomst als er nog geen sponsor is? Ik maak me er verder niet al te veel zorgen over."

Bij De Graafschap is Terol de opvolger van Erik Heijblok, die naar AZ verkast is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen