NEC'er Fernandez verhuist definitief naar Feyenoord

10 juni 2009, 17:50   Bijgewerkt: 10 juni 2009, 18:02

Dani Fernandez speelt met ingang van deze zomer voor Feyenoord. De rechtsback komt over van het Oekraïense Arsenal Kiev, dat hem de voorbije anderhalf seizoen aan NEC verhuurde. De Spanjaard ondertekende woensdag een contract dat hem voor drie seizoenen verbindt aan de Stadionclub.

Vanwege de beperkte financiële middelen van Feyenoord is Fernandez met hulp van buitenaf naar Rotterdam gehaald. "Zijn transfer is mogelijk gemaakt door externe financiers die Feyenoord een warm hart toedragen en de club aan versterkingen willen helpen nu zij daar zelf de middelen niet voor heeft', laat algemeen directeur Eric Gudde op de clubwebsite weten.

De verdediger, die zijn jeugdopleiding genoot bij FC Barcelona, toonde zich dolblij met zijn transfer. "Feyenoord is voor mij de mooiste club van Nederland", sprak Fernandez. "Ik ben er echt heel trots op dat ik me nu Feyenoorder mag noemen. De supporters en dit stadion maken Feyenoord voor mij de mooiste en grootste club van Nederland."

Fernandez achtervolgt zijn trainer bij NEC naar de Kuip. Mario Been staat vanaf komend seizoen immers aan het roer bij Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen