Oranje traint met complete selectie in Reykjavik

5 juni 2009, 20:32   Bijgewerkt: 5 juni 2009, 21:28

Bert van Marwijk heeft weinig te klagen, in aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijd tegen IJsland. De bondscoach van het Nederlands elftal kon vrijdag, tijdens de afsluitende training in Reykjavik, al zijn 22 internationals op het veld verwelkomen.

Oranje begon om 18.30 uur lokale tijd aan de training in het Laugardalsvöllur, het nationale stadion van IJsland. Het bouwwerk, dat vooral opvalt omdat er geen tribunes zijn aan de kopse kanten, biedt zaterdag plaats aan zo'n 10.000 supporters.

Het afsluitende partijspel bood geen duidelijkheid over de opstelling. Onder meer Edson Braafheid, Demy de Zeeuw Stijn Schaars en Khalid Boulahrouz kregen een hesje, maar het is onwaarschijnlijk dat deze vier spelers zaterdag aan de aftrap verschijnen. Ook Rafael van der Vaart moet vermoedelijk op de bank plaatsnemen.

Als Nederland wint van IJsland, is de ploeg zeker van deelname aan het WK. De wedstrijd begint om 20.30 uur Nederlandse tijd, dus 18.30 uur in IJsland.

Vermoedelijke opstelling: Stekelenburg; Van Bronckhorst, Mathijsen, Ooijer, Heitinga; Van Bommel, De Jong; Robben, Van Persie, Kuyt; Huntelaar

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen