Swansea openbaart interesse in Van Beukering

31 juli 2009, 00:30   Bijgewerkt: 31 juli 2009, 00:37

Swansea City, dat uitkomt in de Engelse eerste divisie, heeft een oogje op Jhon van Beukering. De club zou zich inmiddels hebben gemeld bij NEC, waar Van Beukering wil vertrekken omdat hij geen genoegen neemt met een reserverol in Nijmegen.

"Swansea heeft gezegd de komende dagen verder invulling te willen geven aan de interesse, maar ik heb nog van geen enkele club iets op papier", zegt Carlos Aalbers, de technisch directeur van NEC, tegen Omroep Gelderland.

Hoewel de 25-jarige spits uit Velp zelf nog niets heeft vernomen van de Engelsen, ziet hij een transfer naar Swansea wel zitten. "Zo'n avontuur zou voor mij heel mooi zijn, in de eerste divisie heb ik al eens gespeeld", doelt hij met een knipoog op zijn periode bij De Graafschap.

Overigens willen de Superboeren, voor wie Van Beukering tussen 2004 en 2007 speelde, hun oud-speler naar verluidt graag terughalen naar de Vijverberg. Maar van concrete interesse is nog geen sprake. "Ik heb van De Graafschap helemaal niets vernomen", meldt Aalbers over de vermeende belangstelling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen