ADO-keeper Coutinho weer op vrije voeten

Ger
19 augustus 2009, 10:34

Gino Coutinho is sinds dinsdag uit de gevangenis. De 27-jarige keeper van ADO Den Haag zat twee weken achter de tralies omdat op zijn perceel in Ens een professioneel ingerichte hennepplantage van 4500 planten was aangetroffen. Ook de andere twee verdachten in de zaak zijn inmiddels op vrije voeten gesteld.

De politie hield Coutinho en een 28-jarige medeverdachte uit Eindhoven op dinsdag 4 augustus aan. De rechter-commissaris besloot het voorarrest van Coutinho - die direct uit de selectie van ADO Den Haag werd gezet - drie dagen later met twee weken te verlengen.

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie wilde woensdag niet zeggen waarom de sluitpost eerder uit de gevangenis mag. Het OM benadrukt wel dat Coutinho nog steeds verdachte is in de 'hennepzaak'.

De arrestatie van Coutinho leidde tot een acuut keepersprobleem bij ADO, aangezien hij door blessures van Boy Waterman en Robert Zwinkels de enige fitte doelman was. De club besloot daarom de transfervrije Barry Ditewig vast te leggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen