Aston Villa sneuvelt: "Enorme teleurstelling"

28 augustus 2009, 09:26   Bijgewerkt: 28 augustus 2009, 09:34

Aston Villa is, samen met FC Zenit St. Petersburg, het voornaamste slachtoffer van de laatste voorronde van de Europa League. De Engelse subtopper moesten over twee wedstrijden zijn meerdere erkennen in het Oostenrijkse Rapid Wien.

Aston Villa-manager Martin O'Neill noemt de uitschakeling van zijn team 'enorm teleurstellend'. "De groepsfase van de Europa League is een mooie ervaring voor deze jonge spelersgroep. Dat hebben we vorig jaar kunnen zien. Toen hebben we een paar mooie Europese avondjes meegemaakt. Dat moeten we nu missen, heel jammer. Zeker omdat we over twee duels beter waren dan Rapid Wien."

Aston Villa had de eerste wedstrijd, vorige week in Wenen, met 1-0 verloren. In eigen stadion kwam de ploeg vervolgens niet verder dan een 2-1 overwinning. Op basis van de uitdoelpunten gaan de Oostenrijkers door. "Zonde, toen we 2-0 voor stonden kregen we een aantal mooie kansen op de 3-0. We hadden de partij in die fase moeten beslissen, maar helaas scoorde Rapid tegen", aldus O'Neill.

Vorig seizoen won Aston Villa in de groepsfase van de Europa League van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen