Krul: "Beetje onwerkelijk, maar fantastisch"

9 augustus 2009, 21:15

Tim Krul heeft zaterdagavond geen oog dicht gedaan. De doelman groeide eerder die dag uit tot held van Newcastle United, door als invaller zijn ploeg met een aantal geweldige reddingen op de been te houden tegen West Bromwich Albion (1-1).

"Ik heb afgelopen nacht geen oog dichtgedaan. De wedstrijd bleef maar door m'n hoofd spoken", lacht de 21-jarige Krul op de KNVB-website OnsOranje.nl.

Krul moest halverwege de wedstrijd in de ploeg komen, nadat eerste keeper Steve Harper een hoofdblessure opliep. "Ik zat vrijwel meteen lekker in de wedstrijd, na een redding op een inzet van Robert Koren. Dan neemt het vertrouwen enorm toe. De rest ging bijna vanzelf. Ik kreeg het eigenlijk drukker dan verwacht."

Na afloop van de wedstrijd kreeg Krul van alle kanten lof toegezwaaid. "Dan scanderen 2500 meegereisde supporters je naam. Ze stonden op de banken. Een beetje onwerkelijk, maar wel fantastisch. De kranten stonden er ook vol van, super. Of ik het komende duel nu keep? Ik verwacht niets, we zien het allemaal wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen