Losada: "Ambitie van Heerenveen past bij mij"

Ger
4 augustus 2009, 14:42   Bijgewerkt: 4 augustus 2009, 15:03

Hernan Losada hoopt bij SC Heerenveen de vorm van zijn periode bij Germinal Beerschot te hervinden. De middenvelder, die op huurbasis naar Friesland komt, kon afgelopen seizoen niet imponeren bij Anderlecht. De Argentijn begon slechts acht keer in de basis.

"Als je alleen al naar het stadion kijkt, weet je dat Heerenveen zijn zaken voor elkaar heeft. De club straalt ambitie uit en dat past bij mij", zegt de 27-jarige Losada op de website van SC Heerenveen. "Mijn doel is simpel. Ik wil een beter seizoen draaien dan bij Anderlecht en kan dat alleen samen met de groep realiseren."

"Er waren eerder contacten. Kennelijk heeft in de sterren gestaan dat ik naar Heerenveen moest", aldus de Argentijn, die zowel links als rechts op het middenveld uit de voeten kan. "Nederland staat bekend om zijn aanvallende voetbal. Ik denk altijd offensief, breng snelheid in het spel en kan op meerdere posities uit de voeten."

Met de komst van Losada en doelman Martin Lejsal (1.FC Brno) heeft Heerenveen de selectie rond. De Friezen gaan er vanuit dat Brian Vandenbussche nog voor het einde van de huidige transferperiode vertrekt. De Belgische sluitpost is in het Abe Lenstra Stadion overbodig geworden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen