Manchester City legt ook verdediger Sylvinho vast

24 augustus 2009, 18:01   Bijgewerkt: 26 augustus 2009, 09:51

Na Joleon Lescott haalt Manchester City nog een verdediger. De Braziliaan Sylvinho tekende maandag een contract voor één seizoen bij de Engelse club. Hij is afkomstig van FC Barcelona, waarmee hij vorig seizoen de Champions League won. In de finale tegen Manchester United had hij een basisplaats als linksback.

"We hebben uitstekende zaken gedaan door Sylvinho transfervrij binnen te halen", zegt manager Mark Hughes over de komst van de 35-jarige verdediger. "Hij brengt veel ervaring met zich mee en geeft ons defensief meer mogelijkheden."

De Premier League is geen onbekend terrein voor Sylvinho. De verdediger speelde, voor zijn komst naar FC Barcelona, jarenlang voor Arsenal. Mogelijk kan Sylvinho donderdag, in het bekerduel met Crystal Palace, al debuteren voor Man City.

Sylvinho is al de zoveelste speler die deze zomer naar Manchester City komt. Eerder legde de steenrijke club al onder meer Carlos Tevez (Manchester United), Gareth Barry (Aston Villa) en de Arsenal-spelers Emmanuel Adebayor en Kolo Toure vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen