NAC en Heracles remiseren in leeg stadion

9 augustus 2009, 14:20   Bijgewerkt: 9 augustus 2009, 18:32

NAC Breda en Heracles Almelo hebben hun goede start in de Eredivisie niet met een zege kunnen vervolgen. De ploegen wonnen vorige week hun openingswedstrijd, maar kwamen zondagmiddag in een leeg Rat Verlegh Stadion in een matig duel niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

fans, supporters

fans, supporters

Hoewel beide ploegen in goede vorm steken, zo plaatste NAC zich donderdag ten koste van Polonia Warschau voor de vierde voorronde van de Europa League en gaf Heracles tijdens de seizoensouverture landskampioen AZ klop, slaagden ze er niet in te imponeren in Noord-Brabant, misschien wel veroorzaakt door het ontbreken van de vocale ondersteuning.

Na dat Almelose wapenfeit nam de equipe van trainer Robert Maaskant het heft meer in handen, maar echte kansen leverde dit niet op. Wel zag Amoah kans om te koppen bij een corner, maar Pieckenhagen redde. Aan de andere kant was opnieuw Dost gevaarlijk, maar de Deventenaar had evenmin succes in de afwerking. In de extra tijd had Anthony Lurling alsnog een Bredase treffer op zijn schoen, maar ook nu bleek Pieckenhagen onverslaanbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen