Ook Liverpool houdt Defour in de gaten

Ger
4 augustus 2009, 11:16   Bijgewerkt: 4 augustus 2009, 11:49

Een vertrek van Steven Defour bij Standard Luik hangt steeds nadrukkelijker in de lucht. Naast Real Madrid aast nu ook Liverpool op de aanvoerder van Standard Luik. Dat heeft de zaakwaarnemer van de Belgische international toegegeven.

Bij Real komt Defour is beeld als de club naast Liverpool-middenvelder Xabi Alonso grijpt. "Standard-voorzitter Luciano D'Onofrio heeft een goeie band met Real Madrid en een transfer behoort zeker tot de mogelijkheden. Er is al gepraat tussen de twee clubs, maar nog niet met Steven zelf", zei zaakwaarnemer Paul Stefani al in de Gazet van Antwerpen.

Mocht Xabi Alonso alsnog naar Real vertrekken, dan heeft de Engelse club een plek in de middenlinie vrij. Naast de 21-jarige Defour gaat ook de naam van Alberto Aquilani (AS Roma) op Anfield Road rond als eventuele aanwinst.

"Steven staat op het lijstje van Real, maar ook Liverpool heeft interesse", aldus Stefani in The Daily Mail. "Normaal gesproken zou hij nog een jaar bij Standard blijven, maar tegen deze clubs zeg je geen nee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen