Robben: "Real Madrid bepaalt of ik vertrek"

Ger
26 augustus 2009, 11:55   Bijgewerkt: 26 augustus 2009, 12:17

Voor Arjen Robben is zijn goede spel in de voorbereiding geen garantie op een langer verblijf bij Real Madrid. De vleugelspeler heeft in navolging van Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart ook te horen gekregen dat hij mag vertrekken.

Trainer Manuel Pellegrini wil de 25-jarige Robben graag bij de selectie houden, maar technisch directeur Jorge Valdano moet van voorzitter Florentino Perez extra inkomsten generen. De club ziet de verkoop van de oud-PSV'er als een serieuze optie. Robben kreeg het nieuws vorige week te horen tijdens een gesprek met het bestuur van de Koninklijke.

"De club bepaalt of ik vertrek", aldus de aanvaller tegen Voetbal International. "Het is een feit dat ik vorige week van Valdano te horen heb gekregen dat ik weg moet. Maar daarna heb ik een paar keer met de trainer gesproken en hij wil nog steeds dat ik blijf. Ik laat me niet onder druk zetten en als ik op 1 september nog in Madrid ben, kan alles weer anders zijn."

Sneijder, die hoog op het lijstje van Internazionale staat, zit in hetzelfde schuitje. De clubleiding wil de middenvelder graag verkopen, maar Pellegrini houdt hem graag bij de selectie. Van de Nederlandse spelers bij Real lijkt alleen Ruud van Nistelrooy onomstreden. De aanvaller maakte afgelopen maandag zijn rentree na een zware knieblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen