Van Nistelrooy terug in selectie Real Madrid

Ger
22 augustus 2009, 14:24   Bijgewerkt: 22 augustus 2009, 15:03

Ruud van Nistelrooy staat na zijn maandenlange revalidatie voor een rentree in de hoofdmacht van Real Madrid. De voormalig Oranje-international is door trainer Manuel Pellegrini opgenomen in de selectie voor het duel om de Trofeo Santiago Bernabeu.

De 33-jarige Van Nistelrooy hervatte eerder deze maand de groepstraining nadat een zware knieblessure hem ruim negen maanden aan de kant had gehouden. De aanvaller kwam begin november, in een Champions League-wedstrijd tegen Juventus, voor het laatst binnen de lijnen voor Real.

Naast Van Nistelrooy maakt ook Mahamadou Diarra na lange tijd weer zijn opwachting in de selectie van Real. De middenvelder was sinds eind vorig jaar herstellende van een operatie aan zijn knie. Miguel Torres, Sergio Ramos en Christoph Metzelder moeten maandag wegens blessures wel verstek laten gaan.

Met Arjen Robben en Royston Drenthe heeft Pellegrini naast Van Nistelrooy nog twee andere Nederlanders in zijn groep opgenomen. Oranje-internationals Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder zijn om 'tactische redenen' buiten de selectie gelaten. Real hoopt dat Sneijder nog deze transferperiode naar Internazionale vertrekt. Beide clubs hebben al een akkoord over de afkoopsom voor de oud-Ajacied bereikt.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen