Vitesse vergeet te scoren tegen Feyenoord

9 augustus 2009, 14:21   Bijgewerkt: 9 augustus 2009, 16:30

Feyenoord is tegen het eerste puntverlies van de competitie aangelopen. Op bezoek bij Vitesse werd het 0-0 en daarover mochten de Rotterdammers niet eens klagen. Vooral in de eerste helft werd de ploeg van coach Mario Been volledig overklast. Pas na een uur, nadat Roy Makaay en Jonathan de Guzman door Been gewisseld waren, kreeg Feyenoord enige grip op de tegenstander.

De wedstrijd in Arnhem maakte vooral duidelijk dat Feyenoord nog lang niet is, waar het hoopte te zijn. Tegen Vitesse bakte de ploeg er heel weinig van. Als het halverwege de wedstrijd 3-0 gestaan had, had Feyenoord niets mogen zeggen. Via Kolk (2x), Nilsson (2x) en Claudemir kreeg Vitesse kans op kans, maar het faalde jammerlijk in de afronding. Vooral de tweede kans van Kolk, op slag van rust, had er in gemoeten. Vanaf zo'n zes meter schoot hij, alleen voor Rob van Dijk, op de paal.

Tegen NEC ging Feyenoord zonder Makaay zeker niet beter spelen, maar tegen Vitesse bracht de ingreep van Been wel nieuw elan in de ploeg. Feyenoord kreeg ineens grip op de wedstrijd en was sindsdien minimaal gelijkwaardig aan de thuisploeg. Via een vrije trap van Ron Vlaar en een kopbal van Leroy Fer waren de Rotterdammers zelfs nog dicht bij het winnende doelpunt, maar tot opluchting van Vitesse bleef de onverdiende 0-1 uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen