Zeges Servië, Brazilië en Zweden, Koeman verliest

12 augustus 2009, 22:10

Danko Lazovic heeft met één doelpunt bijgedragen aan de oefenzege van Servië op WK-gastheer Zuid-Afrika. In Pretoria versloeg het Balkanland Bafana Bafana met 1-3. Naast de spits van PSV was Tosic twee keer trefzeker. Katlego Mphela deed in de slotminuut iets terug namens de Afrikanen.

Ook Brazilië mag een oefenoverwinning aan zijn palmares toevoegen. De Goddelijke Kanaries speelden zich met minimale cijfers voorbij het bescheiden Estland. Door een goal van Luis Fabiano op slag van rust wonnen de Zuid-Amerikanen met 1-0.

Zweden zegevierde eveneens met 1-0. Een goal van Johan Elmander (ex-Feyenoord en -NAC Breda) kort voor rust leidde tot winst op buurman Finland. Bij Zweden had oud-Groninger Marcus Berg een basisplaats. Andreas Isaksson (PSV), Andreas Granqvist (FC Groningen), Ola Toivonen (PSV), Pontus Wernbloom (AZ) en Viktor Elm (SC Heerenveen) zaten op de bank bij de geelblauwe brigade.

Ook bij een andere wedstrijd met een Nederlands tintje stond na negentig minuten een 0-1 eindstand op het scorebord. Het Hongarije van trainer Erwin Koeman werd met die cijfers geklopt door Roemenië. Tiberiu Ghioane maakte de enige goal.

Koeman had bij Hongarije basisplaatsen ingeruimd voor Balazs Dzsudzsak (PSV), Boldizsar Bodor (Roda JC) en Gabor Babos (NEC). Bij Roemenië verscheen Mihai Nesu van FC Utrecht aan de aftrap.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen