Zonneveld: "Aanvallend moeten we ons verbeteren"

Ger
17 augustus 2009, 11:21   Bijgewerkt: 17 augustus 2009, 12:14

Mike Zonneveld beleefde zondag weinig plezier aan zijn eerste basisplaats bij FC Groningen. De middenvelder kon niet verhinderen dat zijn oud-werkgever NAC Breda met een 1-2 zege stadion Euroborg verliet.

"Die 0-2 direct na rust was voor ons uiteraard een behoorlijke klap. Na dat doelpunt zakte bij ons de moed wel even in de schoenen", geeft de middenvelder toe. "We hebben ons gelukkig kunnen herpakken. Helaas leverde het maar één doelpunt op." Door het verlies tegen NAC bezet FC Groningen na drie wedstrijden slechts de zestiende positie in de Eredivisie. Alleen bij Roda JC (1-1) werd vorig weekeinde een punt gepakt.

Het is echter de vraag of de noorderlingen zich deze maand nog met een spits gaan versterken. Mame Biram Diouf van Molde FK, de gedroomde opvolger van Marcus Berg, tekende vorige maand een contract bij Manchester United. Door de namen van de andere kandidaten op het lijstje van FC Groningen gingen om uiteenlopende redenen ook een streep. De komst van een aanvallende middenvelder lijkt nu waarschijnlijker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen