'Barcelona wil Suarez in winterstop strikken'

Ger
24 september 2009, 12:17

De droom van Luis Suarez om voor FC Barcelona te spelen, gaat mogelijk snel in vervulling. De aanvaller van Ajax wordt volgens El Mundo Deportivo nauwlettend in de gaten gehouden door Barça-coach Pep Guardiola. Volgens de Spaanse krant denkt de titelhouder van de Champions League aan een transfer in de winterstop.

De 22-jarige Suarez maakt dit prille seizoen veel indruk in de voorhoede van Ajax. Afgelopen weekeinde nam hij op bezoek bij VVV Venlo (0-4) nog de gehele Amsterdamse productie voor zijn rekening. Ook in Europees verband scoorde hij vorige maand, tegen Slovan Bratislava (5-0), al eens vier keer in één wedstrijd. De Uruguayaanse international staat bij Ajax nog tot medio 2012 onder contract.

Suarez heeft al diverse keren laten weten in de toekomst graag naar Barcelona te vertrekken. "Natuurlijk denk ik erover na als er een club als Barcelona zou komen. Daar te mogen spelen, is de droom van elk kind, dus ook van mij", aldus de dribbelaar, die eerder deze maand niet rekende op een snelle transfer. "Op dit moment is het een goed lopend elftal met uitstekende spelers en talentvolle beloften, vooral in de aanvalslinie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen