Boutahar: "Feyenoord meteen onder druk zetten"

11 september 2009, 10:17

Willem II hoopt Feyenoord dit weekend de eerste nederlaag van het seizoen te kunnen aansmeren. De afgelopen twee seizoenen wonnen de Tricolores thuis van Feyenoord en Saïd Boutahar hoopt deze reeks een vervolg te kunnen geven.

De middenvelder is zich bewust van de kracht van Feyenoord, maar heeft al een strijdplan uitgedacht. "We moeten Feyenoord meteen vastzetten op eigen helft", zegt de Rotterdammer tegen Omroep Brabant. "Als de verdediging van Feyenoord de bal heeft, moeten we vol druk zetten. We spelen thuis, dus zo moeten wij spelen."

Deze speelwijze brengt wel wat risico's met zich mee, gezien de snelheid in de voorhoede van de ploeg uit Rotterdam. "Natuurlijk loop je een bepaald risico, maar als je Feyenoord laat voetballen komen ze helemaal in hun spel. Ik heb ze een paar keer zien voetballen en organisatorisch staat het goed bij Feyenoord. Ze kunnen altijd een goal maken. Of ze me dit seizoen verrassen? Een beetje wel, ja. Maar met dit materiaal hoort Feyenoord natuurlijk bij de eerste vijf te eindigen", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen