'Eriksson wil McClaren naar Notts County halen'

9 september 2009, 12:13   Bijgewerkt: 9 september 2009, 12:20

Het ambitieuze Notts County heeft, in de zoektocht naar een coach met internationale allure, zijn oog laten vallen op Steve McClaren. Sven-Göran Eriksson, de directeur van Notts, ziet in de coach van FC Twente de ideale man om zijn ploeg omhoog te helpen. Notts speelt momenteel in de League Two, het vierde niveau in Engeland.

Bij FC Twente maakt men zich vooralsnog niet al te druk om de interesse uit Engeland. "We hebben de afspraak om te praten over een nieuw, meerjarig contract al met Steve gemaakt en ik denk dat dat wel goed komt", zegt voorzitter Joop Munsterman van de ploeg uit Enschede tegen Voetbal International. "Uiteraard is het in deze vluchtige tijd moeilijk continuïteit te waarborgen, maar dat is wel ons streven. We willen hier in alle rust verder bouwen en dat willen we doen met Steve. Al zal de lokroep uit zijn vaderland altijd blijven bestaan als hij goed blijft presteren."

Eriksson en McClaren kennen elkaar goed. McClaren was jarenlang de rechterhand van de Zweed, toen hij bondscoach van Engeland was. Eerder haalde Eriksson al oud-international Sol Campbell en keeper Kasper Schmeichel, de zoon van voormalig Manchester United-doelman Peter Schmeichel, naar Notts County. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen