Kuyt en Babel helpen Liverpool langs West Ham

19 september 2009, 20:27   Bijgewerkt: 19 september 2009, 20:35

Liverpool heeft zaterdag een zwaarbevochten overwinning geboekt op West Ham United. The Reds gaven in Oost-Londen twee keer een voorsprong uit handen, maar op de laatste goal van Fernando Torres had de thuisclub geen nieuw antwoord: 2-3.

Torres groeide uit tot het goudhaantje aan de zijde van Liverpool. Niet alleen was hij goed voor de winnende treffer; de Spanjaard zette ook de openingstreffer op het scorebord (0-1). Alessandro Diamanti trok de score uit een penalty weer gelijk, maar Dirk Kuyt leek de bezoekers aan een voordelige marge bij rust te helpen door in een rommelige situatie voor de 1-2 te zorgen. Op slag van de theepauze maakte Carlton Cole met het hoofd echter opnieuw gelijk.

Na een klein uur gunde trainer Rafael Benitez Ryan Babel speeltijd door hem in te laten vallen voor Kuyt. De oud-Ajacied zat afgelopen week niet bij de selectie, nadat hij zijn coach in de media had bekritiseerd. Met het verrichten van het voorbereidende werk bij de winnende treffer van Torres, nam de aanvaller sportieve revanche.

Liverpool stijgt dankzij de driepunter naar de zesde plaats van de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen